Добредојдовте!

29 Септември 2017
Author :  

Денталната клиника ПЗУ д-р Илија Паласкаров е основана во хххх година кога започнува да работи со две стоматолошки столици.

Самиот број на пациенти во постојан пораст ја наметнува потребата од проширување, па така денешниот лик ординацијата го добива во хххх година.
Сега ординацијата има четири стоматолошки столици, најсовремен дигитален рентген, апарат за ласерска детекција на кариес, апарат за апликација на озон и друга ултра модерна апаратура.
Се применуваат современи тераписки методи со модерна технологија за да се оствари нашата крајна цел - Ваша беспрекорна насмевка.

1755 Views
Dr. Ilija Palaskarov
Login to post comments

Contact & Support

  • Address : 11-Oktomvri No 26 Gevgelija, MK, Macedonia
  • Email :ilepalas@hotmail.com
  • Phone  :38970600122
  • Phone  :38934218239